Har du haft problemer med din internet-forbindelse eller fastnettelefon efter overgangen fra Cirque til Dansk Kabel TV? Eller vil du vide mere om dit abonnement, tekniske løsninger eller andre produkter? Så kom i Stjernens Beboerhus:

Tirsdag 23. maj fra klokken 14-19

Dansk Kabel TV står klar med personale og hjælp til en uformel snak om dine muligheder med bredbånd og telefoni. Der vil være kaffe på kanden, kundeservice og teknisk support i øjenhøjde til at besvare alle jeres spørgsmål i tidsrummet klokken 14-19.

Det kan også være, at du synes det er svært at gennemskue, om du har den rigtige løsning med bredbånd og telefoni. Og til den rigtige pris. Så kig forbi og få hjælp og gode råd.

Vi glæder os til at se dig!

Venlig hilsen

Dansk Kabel TV og ejendomskontoret

 

 

Få hjælp til dit internet eller din telefon!
Tagget på: