Ejendomskontoret har modtaget dette fra YouSee vedr. bl.a. radiosignalet:

Kanalomlægningen ændrer på radio og tv
Kanalomlægning er rykket, og starter ikke som planlagt i uge 3. Den starter 31. januar 5 og frem til 9. marts 2017.

Her laver vi FM-sluk og ændrer startfrekvens. På dagen, hvor kanalomlægningen finder sted i jeres område, vil der forekomme korte afbrydelser på tv,bredbånd og bredbåndstelefoni. Afbrydelserne vil ske mellem kl. 1.00 om natten til kl. 9.00 om morgenen.

Med kanalomlægningen giver vi plads til alle 6 DR-kanaler i HD-kvalitet og øger samtidig billedkvaliteten (bitraten) på de 26 mest sete tv-kanaler i YouSee’s regionsudbud.

Desuden slukkes FM-signalet via kabel-tv-stikket. Det betyder, at jeres beboere/medlemmer skal til at høre radio på en ny måde, hvis der er trukket et kabel fra deres radio til R-indgangen i kabel-tv-stikket. Den plads som FM-signalet har optaget i kabel-tv-nettet bliver fremover brugt til bedre tv- og bredbåndsløsninger. Der er flere måder, som jeres beboere/medlemmer kan høre radio på fremover. De kan for eksempel bestille en gratis stueantenne eller spare 20 % på en DAB-radio, som modtager radiokanalerne digitalt.

Nyt fra YouSee vedr. FM radiosignalet
Tagget på: